• Precomandă
  • Manusi antistatice service GPG
  • Manusi antistatice service GPG
  • Manusi antistatice service GPG
  • Manusi antistatice service GPG
Vezi toate produsele deGPG Industries

Manusi antistatice service GPG

Manusi antistatice service GPG

367
15,00 lei
Cantitate
Precomandă
Precomanda - livrare: aproximativ 7-21 zile lucratoare
Inchide

Electrostatic disipativ ( ESD ) mănuși antistatice sunt deosebit ideale pentru manipularea pieselor delicate și sensibile și a produselor , de telefon mobil , instrumente electronice , panouri și componente de circuit .
 


Mănuși antistatice poate fi , de asemenea, utilizat în asamblare și reparații în electronică , telecomunicații , instrumente de precizie și optice, munițiile , Aerospace , laboratoare foto , manipulare de film , vopsire in camp electrostatic și în industria petrochimică .
 


Mănuși antistatice Eliminarea amprente și zgârieturi . Antistatice ( electrostatice disipative ) mănuși noastre sunt realizați din fibre și apă Affinity nailon pentru o Low linting Nylon Glove .


Aceste mănuși ESD sunt făcute să aibă dexteritate excelentă , mult mai bine capacitatea de absorbție transpirație atunci poliester , un număr mic de particule și pot fi avut-o cu sau fără ultra subțire umiditate uretan, stratul de barieră pe palma și degetul mare .
 


Cele antistatice fără sudură mănuși tricot nylon sunt realizate din fire speciale amestec care reduc acumularea statică pentru a îmbunătățiperformanța mănuși antistatice în asamblare electronică și pot fi spălate și refolosite fără a pierde proprietățile antistatice .
 


Mănuși antistatice au proprietăți electro - statice disipative , care durează întreaga viață a produsului și sunt praf și fără scame .
 


Mănuși antistatice sunt inlocuitorul perfect pentru benzile de antistatică atunci când se lucrează cu plăci cu circuite electronice . Dacă sunteți de lucru cu telefoanele mobile pe o bază de zi cu zi

 


utilizarea de mănuși antistatice este cea mai bună alternativă pentru benzile de încheietura mâinii antistatice .

 


Cu mănuși antistatice puteți câștiga mobilitate evitând în același timp antistatic pentru banda de interferență încheietura mâinii .


mănuși antistatice sunt mai ales ideale pentru manipularea pieselor delicate și sensibile , cum ar fi telefoanele mobile , placi de baza , instrumente electronice , circuite și componente .

Review-uri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.