• Ofertă!
  • nume produs
  • nume produs
Vezi toate produsele deBitdefender

Bitdefender Antivirus Plus - 2 ani

Bitdefender Antivirus Plus - 2 ani
Dispozitive: 1, 3, 5 sau 10
Date cont existent necesare
BitAntPlus2ani
66,39 lei
Bitdefender
Cantitate
În stoc

Câmp suplimentar

Inchide

Alegerea expertilor

Intr-o lume digitala in care un singur pas gresit poate avea consecinte grave, este important sa stii ca solutia ta de securitate te protejeaza. In orice circumstante. Cautarea a luat sfarsit! Preferata de utilizatorii experimentati si recunoscuta de renumite organizatii independente de testare, Bitdefender reprezinta solutia potrivita impotriva actiunilor rau intentionate indreptate asupra ta.

 

Securitate suprema, impact minim asupra resurselor

Bitdefender Antivirus Plus include securitatea cibernetica de avangarda care a obtinut premiul „Produs anului” din partea AV-Comparatives. Protejeaza PC-urile cu sistem de operare Windows impotriva tuturor tipurilor de amenintari online si include instrumente de protectie a confidentialitatii, precum Bitdefender VPN si Bitdefender Safepay.

 

Beneficii

Cea mai buna protectie impotriva tuturor amenintarilor;

Performanta fara incetinirea proceselor, pentru cea mai mare viteza a sistemului;

Bitdefender VPN iti protejeaza confidentialitatea pe toate dispozitivele;

Detecteaza comportamentul similar cu cel al unei amenintari ransomware si blocheaza executarea acestuia;

Previne amenintarile de tip phishing si fraudele online atunci cand faci cumparaturi, tranzactii bancare sau navighezi pe internet.

 

Cea mai buna protectie. Cea mai buna performanta.

Bitdefender protejeaza atat confidentialitatea utilizatorilor sai cat si dispozitivele acestora. Tehnologiile noastre de securitate premiate te protejeaza impotriva tuturor amenintarilor cibernetice existente, de la suparatoarele aplicatii adware pana la programele malware periculoase care se infiltreaza pentru a sustrage date, intercepta plati online, spiona sau pentru a prelua controlul asupra informatiilor tale, cu scopul de a solicita o rascumparare.

 

Straturi multiple de protectie anti-ransomware

Abordarea Bitdefender pe mai multe niveluri impotriva ransomware include un strat de protectie a datelor care iti securizeaza documentele, fotografiile, clipurile video si fisierele cu muzica impotriva oricarui atac de tip ransomware. Impreuna cu modulul Advanced Threat Defense, iti protejeaza cele mai importante fisiere impotriva criptarii de catre programele ransomware.

Prevenire amenintari retea 

Un strat adaptabil de protectie la nivel de retea, care previne exploatarea vulnerabilitatilor sistemului tau, detecteaza si blocheaza incercari de brute-force, impiedica incercarile de compromitere a dispozitivului tau in atacuri de tip botnet si impiedica trimiterea informatiilor sensibile prin formulare nesecurizate.