Program L-V 09:30 - 16:00  S 09:30 - 12:30 Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii AICI
Set 3 manusi antistatice service GPG Extinde

Manusi antistatice service GPG

746

Nou

Manusi antistatice service GPG

Mai multe detalii

În stoc

15,00 lei

Acceptăm plata online cu cardul
Acceptăm plata online cu cardul

Electrostatic disipativ ( ESD ) mănuși antistatice sunt deosebit ideale pentru manipularea pieselor delicate și sensibile și a produselor , de telefon mobil , instrumente electronice , panouri și componente de circuit .
 

Mănuși antistatice poate fi , de asemenea, utilizat în asamblare și reparații în electronică , telecomunicații , instrumente de precizie și optice, munițiile , Aerospace , laboratoare foto , manipulare de film , vopsire in camp electrostatic și în industria petrochimică .
 

Mănuși antistatice Eliminarea amprente și zgârieturi . Antistatice ( electrostatice disipative ) mănuși noastre sunt realizați din fibre și apă Affinity nailon pentru o Low linting Nylon Glove .


Aceste mănuși ESD sunt făcute să aibă dexteritate excelentă , mult mai bine capacitatea de absorbție transpirație atunci poliester , un număr mic de particule și pot fi avut-o cu sau fără ultra subțire umiditate uretan, stratul de barieră pe palma și degetul mare .
 

Cele antistatice fără sudură mănuși tricot nylon sunt realizate din fire speciale amestec care reduc acumularea statică pentru a îmbunătățiperformanța mănuși antistatice în asamblare electronică și pot fi spălate și refolosite fără a pierde proprietățile antistatice .
 

Mănuși antistatice au proprietăți electro - statice disipative , care durează întreaga viață a produsului și sunt praf și fără scame .
 

Mănuși antistatice sunt inlocuitorul perfect pentru benzile de antistatică atunci când se lucrează cu plăci cu circuite electronice . Dacă sunteți de lucru cu telefoanele mobile pe o bază de zi cu zi

 

utilizarea de mănuși antistatice este cea mai bună alternativă pentru benzile de încheietura mâinii antistatice .

 

Cu mănuși antistatice puteți câștiga mobilitate evitând în același timp antistatic pentru banda de interferență încheietura mâinii .


mănuși antistatice sunt mai ales ideale pentru manipularea pieselor delicate și sensibile , cum ar fi telefoanele mobile , placi de baza , instrumente electronice , circuite și componente .

Ultima actualizare: aug  2, 2019
Creat în: ian 17, 2014
Browsere compatibile:
Fișiere incluse:
Versiunea software:
Etichete:
L - V 09:30 - 16:00
S 09:30 - 12:30

0755.377.497
0739.844.372
contact@gpg.ro

Contul meu


Aparatura service

Produse noi

Produse vizualizate recent