• Precomandă
  • Cablu Miracle EDL v1.0
  • Cablu Miracle EDL v1.0
Vezi toate produsele deOEM

Cablu Miracle EDL v1.0

Cablu Miracle EDL v1.0
MiracleEDL
45,00 lei
Cantitate
Precomandă
Precomanda - livrare: aproximativ 7-21 zile lucratoare
Inchide

Miracle EDL Cable v1.0 vă va ajuta să blișați, să decodificați, să citiți blocarea modelului pe telefoanele Xiaomi bazate pe Qualcomm.

Miracle EDL Cable v1.0 a fost conceput pentru telefoanele Xiaomi bazate pe Qualcomm pentru a le pune în modul Deep Flash, numit și modul Qualcomm 9008.
Acest cablu vă va ajuta să blișați, să decodificați, să citiți blocarea modelului pe telefoanele Xiaomi bazate pe Qualcomm.
Ce este modul Deep Flash Mode?

Dacă un telefon defect poate intra în modul FASTBoot, prin combinația dintre tasta de volum în jos și butonul de alimentare, iar driverul poate fi recunoscut în mod normal, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la Deep Flash Mode.

Dar pentru un handset defect, care a fost deteriorat profund în sistem și care nu poate identifica corect portul, va fi nevoie de Deep Flash Mode.

    Scoateți bateria echipamentului defect
    Conectați dispozitivul la computer prin USB
    Apăsați butonul de comutare a cablului și țineți-l apăsat timp de aproximativ 8 secunde
    Acest lucru va instala driverul și calculatorul va identifica dispozitivul, conectat la portul USB

Specificațiile produsului, aspectul și conținutul pachetului pot fi diferite de cele prezentate pe site și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Vă rugăm să contactați managerul de vânzări înainte de cumpărare.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.