Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Hygienium Protective Kit
CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei
Oferta va expira în
Cafea Macinata, Tchibo Black'N White, 250 g

Cafea Macinata, Tchibo Black'N White, 250 g

Cafea Macinata, Tchibo Black'N White, 250 g

În stoc
9,00 lei
Nicio taxa 1-3 zile

Primești 0.09 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
Hygienium Protective Kit

CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei

Vezi detaliile ofertei
 

 FOR BLACK ‘N WHITE o cafea care este disponibila in varianta macinata de 250g sau capsule cafea pentru espressoarele Tchibo Cafissimo.

Tchibo FOR BLACK ’N WHITE este gandit si creat pentru a satisface ambele dorinte ale unui bautor de cafea: energizare si relaxare. 

Prin procesul special de prajire, de 3 ori mai indelungat  a boabelor de cafea, am reusit sa obtinem o cafea care nu isi dilueaza gustul atunci cand adaugam lapte, nemaifiind necesar nici un compromis.

Procesul de productie a cafelei Tchibo FOR BLACK ´N WHITE este unic si este utilizat doar de compania Tchibo. Pentru a realiza cafeaua Tchibo FOR BLACK `N WHITE, o parte dintre boabe sunt prajite mai putin, iar cealalta parte sunt prajite mai indelungat. Boabele prajite mai putin ofera noii cafele Tchibo o nota subtila, in timp ce boabele prajite mai indelungat asigura aroma puternica. Acestea sunt amestecate dupa ce sunt prajite separat. Rezultatul consta intr-o cafea subtila, fara acizi, puternica si aromata, o cafea care isi pastreaza aroma si in combinatie cu laptele.

Te vei bucura de un gust complet si puternic indiferent cum iti doresti sa bei cafeaua: neagra si tare pentru o doza de energie sau fina si delicata, adaugand lapte, pentru relaxarea de dupa-amiaza. Suntem convinsi ca nivelul de calitate si versatilitate al produsului Tchibo FOR BLACK ’N WHITE va va cuceri.

Caracteristici generale

Tip bautura Cafea

Continut cafeina Cu cafeina

Forma produs Macinata

Tip cafea Caffe Latte

Aroma Cafea

Nivel prajire Intensa

Beneficii Energizanta

Destinat pentru Espressor

Compatibilitate Tchibo

Greutate 250 g

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.