• Ofertă!
  • Nitro PDF Professional 13
  • Nitro PDF Professional 13
Vezi toate produsele deNitro

Licenta Nitro PDF Professional 13, pentru 1 dispozitiv

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 20,00 lei 40,00 lei
3 30,00 lei 90,00 lei

Licenta Nitro PDF Professional 13, pentru 1 dispozitiv

NitroPro13
242,86 lei
Livrare in 1-3 zile
Cantitate
Precomanda - livrare: aproximativ 7-21 zile lucratoare
Inchide

Nitro PDF Pro 13 pentru Windows este un software de editare PDF cu funcții și îmbunătățiri menite să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Include instrumente avansate de accesibilitate pentru a structura documentele și pentru a facilita conformitatea acestora cu standardele de accesibilitate.

Nitro PDF Pro 13 pentru Windows se remarcă prin câteva caracteristici cheie:

Creare, editare, OCR-rizare, conversie, printare, semnare digitala si partajare profesionala a tuturor documentelor in format PDF

Cea mai securizata si scalabila solutie PDF pentru companii

     Instrumente de accesibilitate: Încorporează „Creare Tag” și „Auto Tag” pentru a îmbunătăți structurarea documentelor și accesibilitatea acestora.
     Îmbunătățiri de localizare: rezolvă problemele de formatare în versiunile localizate, oferind o experiență mai fluidă pentru utilizatorii care nu vorbesc engleza.
     Securitate îmbunătățită: Include criptare avansată și protecție a datelor utilizatorului, cu setări de parolă personalizabile și conformitate cu standardele globale de confidențialitate.
     Îmbunătățiri de redactare și acuratețe: oferă instrumente de desenare mai precise și suport pentru fonturi non-standard.
     Păstrarea limbii în Verificatorul ortografic non-englez: Menține setările de limbă preferate pentru corectorul ortografic.

Aceste caracteristici fac din Nitro PDF Pro 13 un instrument cuprinzător pentru crearea, editarea și gestionarea documentelor PDF.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.