• Ofertă!
  • Autocad, Maya, Autodesk, Nitro PDF Pro - GPG Mobile
  • Autocad, Maya, Autodesk, Nitro PDF Pro - GPG Mobile
Vezi toate produsele deNitro

Licenta Nitro PDF Professional 13, pentru 1 dispozitiv

Reduceri la volum

Cantitate Reducere de cantitate Ai economisit
2 20,00 lei 40,00 lei
3 30,00 lei 90,00 lei

Licenta Nitro PDF Professional 13, pentru 1 dispozitiv

NitroPro13
6425368171706
209,24 lei
Livrare în 1-3 zile
Cantitate
În stoc
Inchide

Nitro PDF Pro 13 pentru Windows este un software de editare PDF cu funcții și îmbunătățiri menite să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Include instrumente avansate de accesibilitate pentru a structura documentele și pentru a facilita conformitatea acestora cu standardele de accesibilitate.

Nitro PDF Pro 13 pentru Windows se remarcă prin câteva caracteristici cheie:

Creare, editare, OCR-rizare, conversie, printare, semnare digitala si partajare profesionala a tuturor documentelor in format PDF

Cea mai securizata si scalabila solutie PDF pentru companii

     Instrumente de accesibilitate: Încorporează „Creare Tag” și „Auto Tag” pentru a îmbunătăți structurarea documentelor și accesibilitatea acestora.
     Îmbunătățiri de localizare: rezolvă problemele de formatare în versiunile localizate, oferind o experiență mai fluidă pentru utilizatorii care nu vorbesc engleza.
     Securitate îmbunătățită: Include criptare avansată și protecție a datelor utilizatorului, cu setări de parolă personalizabile și conformitate cu standardele globale de confidențialitate.
     Îmbunătățiri de redactare și acuratețe: oferă instrumente de desenare mai precise și suport pentru fonturi non-standard.
     Păstrarea limbii în Verificatorul ortografic non-englez: Menține setările de limbă preferate pentru corectorul ortografic.

Aceste caracteristici fac din Nitro PDF Pro 13 un instrument cuprinzător pentru crearea, editarea și gestionarea documentelor PDF.

Fisa tehnica

Tip produs
Livrare digitala
Versiune
Pro
Tip licenta
One time activation
Activare
Prin certificat
Valabilitate
Nelimitat

Referinte specifice

cod EAN13
6425368171706