Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Hygienium Protective Kit
CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei
Oferta va expira în
  • -8,00 lei
Detergent capsule Ariel All in One Pods Color Complete, 31 spalari

Detergent capsule Ariel All in One Pods Color Complete, 31 spalari

Detergent capsule Ariel All in One Pods Color Complete, 31 spalari

În stoc
39,00 lei 47,00 lei -8,00 lei
Nicio taxa 1-3 zile

Primești 0.39 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
Hygienium Protective Kit

CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei

Vezi detaliile ofertei
 

Fiecare dintre noi are o piesa vestimentara preferata care ii place - un tricou preferat sau o rochie de vara. Daca am putea, le-am purta in fiecare zi. De aceea, trebuie sa avem grija de ele in mod corespunzator si de ce folosim si un detergent de calitate care protejeaza culorile si forma imbracamintei.
Noile capsule Ariel Complete Fiber Protection, cu un sistem unic de curatare, va vor lasa rufele curat. Nu numai ca indeparteaza perfect petele in timpul primei spalari, dar va protejeaza si hainele de pierderea culorii si formei. Datorita aplicatiei simple, oricine poate folosi capsulele. Trebuie doar sa aruncati capsula in tamburul masinii de spalat si apoi sa adaugati rufele si eventual balsamul. Spalati la o temperatura scazuta de aproximativ 20 de grade pentru cele mai bune rezultate. Nu numai ca temperatura scazuta protejeaza culorile si forma suprafetelor, ci este si o metoda de spalare mai ecologica si mai rentabila.
Pericol. Provoaca leziuni oculare grave. Nociv pentru viata acvatica cu efecte de lunga durata. A nu se lasa la indemana copiilor. Dupa contactul cu ochii: Clatiti cu precautie cu apa timp de cateva minute. Indepartati lentilele de contact, daca sunt prezente si usor de facut. Continuati sa clatiti. Daca inghititi: Clatiti gura. Nu provocati voma. Apelati imediat un CENTRUL DE POZIUNE / medic. Eliminati continutul / containerul intr-o unitate locala de eliminare a deseurilor.
Contine alfa-izometil, ionona, izoeugenol. Poate produce o reactie alergica. Contine Mene-C10-13 Benzenesulfonat de alchil, Sulfat de Mea-Laureth, C12-14 Pareth-n.
Ariel 3in1 Color Capsule cu gel de protectie completa pentru fibre pentru spalare rufe colorate 31 bucati 25,2 g

Produs pentru
Masina de spalat rufe
Forma/Textura
Tablete
2020-01-15
Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.