Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
  • -5,00 lei
Detergent capsule Persil Discs Against Bad Odors, 22 spalari

Detergent capsule Persil Discs Against Bad Odors, 22 spalari

Detergent capsule Persil Discs Against Bad Odors, 22 spalari

Fără stoc
36,00 lei 41,00 lei -5,00 lei
Nicio taxa

Primești 0.36 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
 
Detergent capsule Persil Discs Against Bad Odors 22 spalari

 

Detergentul de rufe Persil Discs 4 in 1, cu tehnologia sa de neutralizare a mirosului, nu numai ca ofera protectie impotriva mirosurilor neplacute, dar ajuta la pastrarea stralucirii hainelor, la eliminarea petelor dificile, lasand in acelasi timp o prospetime de lunga durata si oferind protectie tesaturii hainelor tale.

Cu abordarea sa unica in ceea ce priveste ingrijirea rufelor, discurile Persil 4 in 1, ofera o solutie unica pentru nevoile dvs. de detergent intr-un format compact. Discul compact, dar puternic, are incorporata tehnologia de neutralizare a mirosurilor neplacute brevetata de Henkel, intr-un format pre-dozat pentru a lupta impotriva mirosurilor - moleculele de ancora vor actiona ca un magnet pentru a capta molecule cu miros neplacut. In acelasi timp, va fi eliberat parfumul pentru a oferi prospetimea de lunga durata. Discurile Persil 4 in 1 sunt usor de depozitat si usor de utilizat - se dizolva rapid in masina de spalat, ceea ce duce la performante crescute impotriva mirosurilor neplacute, a petelor incapatanate, oferind in acelasi timp un nivel exceptional de prospetime si ingrijire a tesaturilor.

Produs pentru
Masina de spalat rufe
Tip detergent
Automat
Forma/Textura
Tablete
2020-01-15
Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.