Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Spray dezinfectant suprafete Dettol...

Spray dezinfectant suprafete Dettol Surface Cleaner, 500 ml

Spray dezinfectant suprafete Dettol Surface Cleaner, 500 ml

În stoc
13,50 lei

Solutia dezinfectanta pentru curatat suprafete Dettol omoara 99,9% dintre bacterii, inclusiv E. coli, salmonela, MRSA si virusul gripal.

Fara inalbitor, incolor si inodor

Se poate folosi in siguranta si in locuri in care se prepara alimente**

Indeparteaza 90% dintre alergeni.

Se poate folosi la curatarea blatului, scaunului pentru copii, saltelei pentru copii, frigiderului, cosului de gunoi, a chiuvetei, cazii, robinetelor si a vasului WC

Omoara 99,9% dintre bacterii

Solutia antibacteriana pentru curatat suprafete Dettol omoara agenti patogeni frecvent intalniti, bacteriile rezistente la antibiotice si virusii.

Spray cu utilizare confortabila

Rotiti pur si simplu capul pulverizator in pozitia ON si pulverizati direct pe suprafata de curatat

Solutia antibacteriana pentru curatat suprafete Dettol omoara agenti patogeni frecvent intalniti, bacteriile rezistente la antibiotice si virusii.

Se poate utiliza in siguranta in locuri destinate pregatirii alimentelor

Pentru ca solutia de curatat suprafetele nu contine inalbitor, se poate folosi in siguranta pe suprafetele din bucatarie, blaturi si accesorii pentru copii. Lasa in urma o suprafata curata si liniste sufleteasca.

In bucatarie

Cu ajutorul pulverizatorului dezinfectant multi-suprafete pentru curatat suprafete Dettol puteti dezinfecta eficient majoritatea suprafetelor din bucatarie, printre care frigiderul, robinetele, chiuveta, cuptorul cu microunde, plita, electrocasnicele si cosul de gunoi

In casa

Pulverizator dezinfectant multi-suprafete Dettol pentru suprafete este ideal pentru dezinfectarea diferitelor suprafete dure, de exemplu a clantelor, cosurilor de rufe si a echipamentelor de antrenamente

Pe suprafetele folosite de copii

Omoara in siguranta agentii patogeni de pe obiectele folosite zilnic de copii - nu uitati sa clatiti dupa aplicare! Pulverizator dezinfectant multi-suprafete Dettol se poate folosi pe carucioare de copii, locuri de schimbat scutecul, galeti, jucarii si trenuri, scaun pentru copii, scaun auto, patut si olite.

Se poate folosi in siguranta pe echipamente electrice

Solutia antibacteriana  Dettol se poate folosi in siguranta pe diverse dispozitive, pulverizati pur si simplu pe o laveta inainte de stergere. Omoara agentii patogeni de pe echipamentele electrice. Se poate folosi fara probleme pe smartphone, monitor, telecomanda, calculator, tastatura, mouse si dispozitive audio portabile.

Protejam familiile de peste 80 de ani

Marca Dettol este prezenta pe piata de peste 80 de ani pentru a proteja sanatatea familiei cu o igiena corespunzatoare.

Dettol ajuta familiile din intreaga lume in protectia impotriva agentilor patogeni si a bacteriilor. Cu ajutorul produselor si a programelor educationale, ne straduim sa obtinem o dezvoltare prin experienta noastra din domeniul dezinfectiei, a igienei si a acordarii primului ajutor.

Produs pentru
Universal

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.