Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Husa TPU pentru Apple iPhone 7 Usams Primary Transparenta

Husa TPU pentru Apple iPhone 7 Usams Primary Transparenta

Husa TPU pentru Apple iPhone 7 Usams Primary Transparenta

În stoc
10,00 lei

Culoare: transparentă

Caracteristici: Anti-Shock, ușor și durabil

Carcasă din spate de înaltă calitate, super-subțire. Fabricat din material special Nano Silicone cu caracteristici anti-alunecare! Datorită acestor caracteristici este mai puțin probabil ca telefonul tău mobil să poată aluneca de pe mâini!

Păstrați telefonul în carcasă din spate de protecție din plastic foarte subțire (0,3mm) și păstrează dimensiunea originală a telefonului (doar 0,6mm subțire) Protejează telefonul împotriva caderii, ductului și zgârieturilor. Mai bine folosit cu protector de ecran LCD, pentru a proteja complet telefonul.

Usams este un brand premium modern și de înaltă calitate conceput Coreea, care acoperă o gamă largă de accesorii cele mai importante pentru telefoanele mobile și dispozitivele mobile. Toate produsele Usams combină fiabilitatea și durabilitatea, care au reușit să obțină atenția asupra selecției materialelor și componentelor de cea mai înaltă calitate. Produsele Usams au design luminos și original și soluții tehnice, ceea ce face ca aceste produse să fie unice


8 alte produse in aceeasi categorie:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.