Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Husa TPU pentru Apple iPhone 7 Usams Primary Transparenta

Husa TPU pentru Apple iPhone 7 Usams Primary Transparenta

Husa TPU pentru Apple iPhone 7 Usams Primary Transparenta

Fără stoc
10,00 lei
Nicio taxa

Primești 0.1 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
 

Culoare: transparentă

Caracteristici: Anti-Shock, ușor și durabil

Carcasă din spate de înaltă calitate, super-subțire. Fabricat din material special Nano Silicone cu caracteristici anti-alunecare! Datorită acestor caracteristici este mai puțin probabil ca telefonul tău mobil să poată aluneca de pe mâini!

Păstrați telefonul în carcasă din spate de protecție din plastic foarte subțire (0,3mm) și păstrează dimensiunea originală a telefonului (doar 0,6mm subțire) Protejează telefonul împotriva caderii, ductului și zgârieturilor. Mai bine folosit cu protector de ecran LCD, pentru a proteja complet telefonul.

Usams este un brand premium modern și de înaltă calitate conceput Coreea, care acoperă o gamă largă de accesorii cele mai importante pentru telefoanele mobile și dispozitivele mobile. Toate produsele Usams combină fiabilitatea și durabilitatea, care au reușit să obțină atenția asupra selecției materialelor și componentelor de cea mai înaltă calitate. Produsele Usams au design luminos și original și soluții tehnice, ceea ce face ca aceste produse să fie unice


Brand compatibil
Apple
Model compatibil
iPhone 7
Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.