• Programator JC-V1 pentru iPhone
  • Programator JC-V1 pentru iPhone
  • Programator JC-V1 pentru iPhone
  • Programator JC-V1 pentru iPhone
  • Programator JC-V1 pentru iPhone
  • Programator JC-V1 pentru iPhone
Vezi toate produsele deOEM

Programator JC-V1 pentru iPhone

Programator senzor de lumină de proximitate JC-V1 / Afișaj cu ton adevărat / bandă de bază pentru iPhone 7 / 7p / 8 / 8P / X / XRXS / XSMAX

1532
290,00 lei
Cantitate
Precomanda - livrare: aproximativ 7-21 zile lucratoare
Inchide

Citirea și scrierea rapidă a datelor
Senzor de lumină de proximitate / Afișaj ton real / Recuperare de date multi-touch / vibrator
Chip de bandă de bază (Intel / Qualcomm) citit / scris / editat
Chip de logică citit / scris / editat
Model de asistență, iPhone 7 / 7P / 8 / 8P / X / XR / XS / XSMAX

 

Senzor de lumină de proximitate JC V1 / Afișaj cu ton adevărat / Multi touch / vibrator / bandă de bază / logic / Program de recuperare a datelor de citire / scriere pentru 7 / 7p / 8 / 8P / X / XRXS / XSMAX

Programatorul JC V1 este soluția pentru senzorul de lumină de proximitate Display Display True Tone , Multi Touch , Probleme compatibile cu vibratorul pieselor de schimb de la actualizarea iOS 11. în comparație cu funcția de citire / scriere / editare a cipurilor de generație anterioară, a bazei de bază și a cipurilor logice a fost construită, JC V1 este cel mai puternic programator de reparare a cipurilor EEPROM!

Acum, puteți face backup cu ușurință date de la piese originale și rescrie în piese de schimb, fără să vă panicați pentru probleme compatibile.

Funcționare,

Pasul 1 Citire și copie de rezervă # Clip conector al pieselor originale la JC V1 conform modelelor, apăsați butonul de citire, datele au fost salvate la construirea cipului de memorie.
Pasul 2 Scrierea conectorului #Clip al pieselor de schimb în JC V1 conform modelelor, apăsați butonul de scriere, datele salvate vor fi scrise pe piesele de schimb din cipul de memorie de construire.
Modelul iPhone acceptat de JC V1,

iPhone 7 / 7p
iPhone 8 / 8p
iPhone / XRXS / XSMAX

Review-uri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.