• -350,00 lei
  • Office 2016 Professional Plus Binding - licenta digitala transferabila
  • Office 2016 Professional Plus Binding - licenta digitala transferabila
Vezi toate produsele deMicrosoft

Office 2016 Professional Plus Binding - licenta digitala transferabila

check-mark-8982.png Licenta fara data de expirare
check-mark-8982.png Activare online pe site-ul Microsoft
check-mark-8982.png Activare pentru un dispozitiv, transferabila
check-mark-8982.png Valabila dupa Reinstalare
check-mark-8982.png Asociata cu cont Microsoft
check-mark-8982.png Ghiduri instalare, activare si link download
check-mark-8982.png Sistem de operare: Windows
check-mark-8982.png Cod activare pe email
check-mark-8982.png Factura fiscala pe email
check-mark-8982.png Pret reseller Whatsapp 0755377497
OF16Bin
69,33 lei
419,33 lei
Discount -350,00 lei
Cantitate
Precomanda - livrare: aproximativ 7-21 zile lucratoare
Inchide

Editia Professional Plus este recomandata indeosebi utilizatorilor care folosesc intreaga gama de produse Microsoft Office acasa sau la birou. Sunt incluse toate programele importante: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher si Access. Totodata, incepand de acum, OneNote este disponibil pentru descarcare in Magazinul Windows, pentru efectuarea de notite rapide si folosirea acestora pe toate dispozitive, prin cloud. Prin gama ampla de programe variate, versiunea Professional Plus se adreseaza in special persoanelor care lucreaza de acasa sau celor care lucreaza in mici birouri si se afla in cautarea unei solutii eficiente si fiabile de organizare a documentelor, tabelelor etc.

Word 2016 este cel mai eficient instrument de creare a documentelor. Functionalitatea programului Word acopera intreaga gama de creare a textelor, de la „hartiile” de zi cu zi pana la documentele comerciale oficiale. In plus, un element de noutate din aceasta editie consta in recunoasterea imbunatatita a cernelii virtuale, astfel incat scrierea cu un instrument direct pe ecran este mai bine convertita acum in format dactilografiat imprimat. Comenzile verbale au fost, de asemenea, imbunatatite. In acelasi timp, Microsoft a efectuat nenumarate imbunatatiri la nivel de detaliu: de exemplu, graficele SVG permit integrarea unor documente si mai complexe cu imagini incorporate fara a fi necesar un spatiu de stocare mai mare. De asemenea, scalarea si alte activitati de editare a imaginilor sunt in acest mod simplificate.

Pe de alta parte, in cadrul companiilor, Access 2016 reprezinta o solutie performanta de creare si gestionare a bazelor de date de orice tip. Noua versiune accepta generarea aplicatiilor de baze de date care functioneaza direct in browser, beneficiind astfel de o flexibilitate deosebita. Apoi, datele salvate ajung, de exemplu, in baze de date SQL pentru care exista un acces sigur. La randul sau, Publisher 2016 imbunatateste posibilitatile de publicare a graficelor de orice tip: pentru prezentari, reclame, fluturasi, reviste etc. In cadrul Office 2016 Professional Plus Microsoft a imbunatatit in mod clar cele doua programe, in scopul extinderii recunoasterii instrumentului de scris in Publisher si al accelerarii colaborarii cu colegii privind bazele de date in Access.

La lucrul cu tabelele Excel 2016 continua sa ofere cele mai bune caracteristici: in aceasta versiune, Excel ofera si mai multe imbunatatiri cu privire la tabelele de orice tip, de la date financiare, baze de date pentru produse, pana la inregistrari ale declaratiilor de impozitare etc. Intre altele, au fost adaugate reprezentari noi ale informatiilor vizuale, fiind integrate, de asemenea, mai multe functii matematice. A fost mentinuta compatibilitatea extraordinara cu fisierele CSV. In mod similar, PowerPoint 2021 ofera acum optiunea integrarii directe in prezentari a capturilor HD ultra, precum si scalarea libera a graficelor si marirea si micsorarea imaginilor. Astfel se poate renunta mai usor la editarea externa a imaginilor.

De asemenea, Outlook 2016 asigura accesul la contactele salvate, precum si la adresele de e-mail. Prin urmare, mai ales pentru birouri, in combinatie cu un Exchange Server este facilitata mentinerea la zi a informatiilor despre clienti si parteneri. Suplimentar, aplicatia accepta crearea unui numar nelimitat de conturi de e-mail, venind astfel in intampinarea utilizatorilor cu conturi multiple. Pentru toate programele Office 2016 Professional Plus pune la dispozitie interfata consacrata, integrata de mai bine de un deceniu in orice aplicatie. In acest mod, fluxul de lucru se extinde asupra tuturor aplicatiilor si se realizeaza in mod similar pentru toate, indiferent daca este vorba despre Word, Excel, Outlook sau PowerPoint.

Microsoft a limitat utilizarea pachetului Office 2016 Professional Plus cu Windows 10/Windows 8.1 . Asadar, niciunul dintre programele incluse nu este compatibil cu editiile Windows mai vechi. Mai mult, aceasta suita de programe reprezinta o licenta care apartine in intregime cumparatorului. Dupa achizitionare, utilizarea este posibila pe o durata nedeterminata, fara incheierea unui abonament suplimentar. Pentru toate editiile Office 2016, Microsoft garanteaza o perioada de asistenta de minimum cinci ani pentru toate tipurile de dispozitive.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.