Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Pasta de dinti Colgate Sensitive Pro-Relief Smart Whiten, 75 ml

Pasta de dinti Colgate Sensitive Pro-Relief Smart Whiten, 75 ml

Pasta de dinti Colgate Sensitive Pro-Relief Smart Whiten, 75 ml

În stoc
9,00 lei
Nicio taxa 1-3 zile

Primești 0.09 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
 

Pasta de dinti Colgate Pro-Relief Smart Whiten foloseste tehnologia Pro-Argin, pe care medicii dentisti o utilizeaza pentru pacientii lor in tratamentul sensibilitatii dentare. Spre deosebire de alte paste de dinti dedicate dintilor sensibili care doar amortesc durerea, Colgate Sensitive Pro Relief, care are la baza tehnologia unica Pro-Argin, sigileaza canalele ce contin terminatiile nervoase ale dintilor sensibili, calmand durerea instantaneu, cu efect de lunga durata. Folosita in mod regulat, creaza o bariera protectoare de lunga durata care actioneaza ca un scut  impotriva sensibilitatii dentare. Calamare instantanee a sensibilitatii, dovedita clinic in urma unei singure aplicari, cu degetul, timp de un minut.
Prin aplicarea pastei de dinti direct pe zona sensibila a dintelui, se elimina instantaneu senzatia de disconfort si durere specifica sensibilitatii dentare, iar periajul zilnic duce la calmarea de durata a acestei afectiuni.

Formula revolutionara a noii paste de dinti Colgate Sensitive Pro Relief are la baza tehnologia Pro-Argin care este diferita de alte tehnologii desensibilizante, pentru ca foloseste o combinatie speciala de arginina si un compus insolubil de calciu. Pentru calmare instantanee, aplicati cu degetul mic direct pe dintele sensibil s masati usor timp de un minut, o data pe saptamana sau mai rar. Pentru calmare de durata, aplicati pe o periuta cu peri moi si periati toate zonele sensibile ale dintilor. Spalati-va pe dinti de doua ori pe zi. Dintii sensibili pot fi semnul unor probleme speciale care necesita ingrijirea dentistului daca durerea persista. Copii de 6 ani sau mai mici : A se folosi o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare sub supravegherea unui adult pentru a reduce riscul de ingerare. Pentru cele mai bune rezultate, inchideti capacul cand nu folositi produsul.

 

Ingrediente: Arginine, Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate (1450 ppmF–), Aroma, Sodium Silicate, Cellulose Gum,  Sodium Bicarbonate, Titanium Dioxide, Potassium Acesulfame, Xanthan Gum, Sucralose

Pentru
Unisex
2020-01-21
Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.