Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
  Dezinfectant fara clor Igienol Clear suprafete, 750 ml

  Dezinfectant fara clor Igienol Clear suprafete, 750 ml

  Dezinfectant fara clor Igienol Clear suprafete, 750 ml

  Precomandă
  17,00 lei
  Nicio taxa 18

   

  Dezinfectant fara clor Igienol Clear, 750ml

  Igienol Dezinfectant Clear Multi-Action este destinat in special suprafetelor din bucatarie, care intra in contact cu mancarea. Produsul elimina 99,9% dintre bacterii, lasand suprafetele si obiectele curate si dezinfectate, fara a necesita clatirea acestora.
  Ce poti curata si dezinfecta cu Igienol Dezinfectant Clear Multi-Action? Tocatorul, masa din bucatarie, blatul, exteriorul cuptoarelor, frigiderelor, dulapurile din bucatarie, sau alte obiecte si suprafete din bucatarie.
  Produsul este testat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie „Cantacuzino”. Igienol este avizat de Ministerul Sanatatii.

  Instructiuni de intretinere:


  Pulverizati direct pe suprafata, lasati sa actioneze timp de 5 min, apoi stergeti cu o laveta umeda daca este necesar si lasati sa se usuce. Nu necesita clatire. In cazul folosirii pentru echipamente electronice, pulverizati prima data pe laveta, apoi stergeti. Potrivit pentru: blaturi de bucatarie, frigider, cuptor cu microunde, robineti, cosuri de gunoi, cazi de baie, chiuvete, colacul toaletei, clante, masute si scaune copii, jucarii, etc. Nu folositi produsul pe ferestre, oglinzi, tesaturi si suprafete vopsite sau lacuite. A nu se folosi impreuna cu alti detergenti sau dezinfectanti. Produs avizat de CNPB.

  Produs pentru
  Multisuprafete
   Recenzii

  Fii primul care scrie recenzia !

  Produs adăugat la lista dorințelor
  Produs adăugat pentru a compara.