Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
  • Nou
Spray dezinfectant suprafete Dettol...

Spray dezinfectant suprafete Dettol Surface Cleaner, 500 ml

Spray dezinfectant suprafete Dettol Surface Cleaner, 500 ml

În stoc
13,00 lei
Nicio taxa 1-3 zile

 

Spray dezinfectant suprafete Dettol Trigger, 750 ml

 
• Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor omoara 99,9% dintre bacteriile testate*, inclusiv E. coli, Salmonella, MRSA si inactiveaza virusul gripal;
• Nu contine inalbitor, nu pateaza, fara miros;
• Indeparteaza 90% dintre alergeni**;
• Se poate folosi la curatarea  scaunelor, covoraselor, suprafetelor de lucru, frigiderului, cosului de gunoi, a chiuvetei, cazii, robinetelor si a capacului de toaleta (WC).

*Potrivit testelor de eficacitate efectuate conform standardelor aplicabile produselor biocide, omoara bacteriile testate, precum S.aureus, MRSA, P.aeruginosa, E.coli, E.hirae, Salmonella, Listeria, Campylobacter, si inactiveaza gripale (aviara si porcina) de tipul A(H1N1).

**Conform testelor efectuate, indeparteaza alergenii, precum: particulele de polen, acarienii si parul animalelor de companie (caini, pisici).

Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.
   
Pentru utilizare zilnica

Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor fara inalbitor este ideal pentru curatarea zilnica a majoritatii suprafetelor.
   
Omoara 99,9% dintre bacteriile testate*

Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor omoara bacteriile rezistente la antibiotice si inactiveaza virusurile gripale.
   
Pulverizator cu utilizare confortabila

Rotiti pur si simplu capul pulverizatorului in pozitia PORNIT (”ON”) si pulverizati direct pe suprafata de curatat.
   
Pe majoritatea suprafetelor

Cu ajutorul Pulverizatorului Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor puteti curata eficient majoritatea suprafetelor din locuinta, printre care suprafetele de lucru, scaunele, covorasele, cosurile de gunoi, frigiderul, robinetele, chiuveta, urmand si respectand instructiunile de utilizare si precautiile de pe eticheta de pe ambalajul produsului.
   
In locuinta

Pulverizatorul Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor este ideal pentru dezinfectarea diferitelor suprafete dure, de exemplu a clantelor, cosurilor de rufe, cosurilor de gunoi si a echipamentelor de antrenamente, urmand si respectand instructiunile de utilizare si precautiile de pe eticheta de pe ambalajul produsului.
   
Se poate folosi in siguranta pe echipamente electrice

Pulverizatorul  Dettol pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor se poate folosi in siguranta pe diverse dispozitive, trebuie doar sa pulverizati pe o laveta inainte de a sterge suprafata vizata.
   
Protejam familiile de peste 80 de ani

Marca Dettol este prezenta pe piata de peste 80 de ani pentru a ajuta la protejarea sanatatii familiei prin asigurarea unei igiene corespunzatoare.
Dettol ajuta familiile din intreaga lume in protectia impotriva microbilor. Cu ajutorul produselor noastre si a comunicarilor educationale, in care ne folosim expertiza in materie de dezinfectare si igiena, ne straduim sa oferim solutii practice pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor, pentru a ajuta la protejarea familiilor.
Produs pentru
Universal
Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

8 alte produse din aceeași categorie:

Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.