Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Hygienium Protective Kit
CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei
Oferta va expira în
  • Produs virtual
Avast Premier, 1 an, licenta electronica

Avast Premier, 1 an, licenta electronica

Avast Premier, 1 an, licenta electronica

Timp procesare : 1 - 24 ore

Utilizatori
În stoc
80,00 lei
Nicio taxa 1-3 zile

Primești 0.8 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
Hygienium Protective Kit

CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei

Vezi detaliile ofertei
 

Descriere
Avast Premier - 1, 3, 5 sau 10 utilizatori

PREVENIRE:

Firewall

Pastrati hackerii pe cealalta parte a firewall-ului cu aceasta caracteristica de securitate esentiala, care monitorizeaza si controleaza ceea ce se intampla in si in afara computerului.

Anti spam

Evitati spam-ul si alte continuturi rau intentionate, astfel incat sa va puteti concentra asupra e-mailurilor care conteaza cu adevarat.

Site real

Protejati-va de hackerii care incearca sa va deturneze setarile DNS (Domain Name System), sa va redirectioneze catre site-uri false si sa va fure detaliile bancare.

Inspector Wi-Fi

Detectati automat punctele slabe ale Wi-Fi-ului dvs. de acasa sau public ferindu-va de strainii care va pot astepta in retea.

PROTECTIE:

Antivirus inteligent

Detectati si blocati virusii, programele malware, programele spion, incercarile de criptare a datelor dvs si cererile de rascumparare si phishingul. Utilizam analizele inteligente pentru a opri amenintarile inainte de a va afecta.

CyberCapture

Trimiteti automat fisierele suspecte pentru analiza in cloud si obtineti pentru ele un remediu util pentru toti utilizatorii de Avast daca acestea constituie o amenintare.

Scutul de comportament

Izoleaza si blocheaza modelele de comportament suspect pentru protectia zero secunde impotriva amenintarilor necunoscute si a incercarilor de rascumparare.

Scanare inteligenta

Gasiti toate bresele de software care permit accesul malware-ului, de la setarile nesigure si de la parole pana la extensii suspecte si la software invechit.

NEWRansomware Shield

Blocati incercarile de rascumparare si alte aplicatii nedorite de la schimbarea, stergerea sau criptarea fotografiilor si fisierelor personale.

Automatic Updater Software

Programele vechi si invechite pot incalca restrictiile de securitate ale firewall-ului dvs. Pastrati automat software-ul actualizat la zi si veti fi mai putin vulnerabili la atacuri.

Sandbox

Testati si deschideti fisierele suspecte intr-un mediu sigur, inainte de a le lasa sa ruleze pe computerul dvs., asigurandu-va ca nu va vor face rau la PC.

CONFIDENTIALITATE:

Parole

Blocati toate conturile cu o singura parola sigura. Vom gestiona restul pentru dvs., astfel incat sa va puteti conecta rapid si in siguranta.

Shredder de date

Pastrati secretele dvs. in siguranta stergand definitiv fisierele sensibile odata ce ati terminat cu ele, astfel incat acestea sa nu poata fi recuperate.

Scut NEWWebcam

Opriti spionajul prin camera web pentru totdeauna. Acum, aplicatiile trebuie sa va ceara permisiunea inainte de a va utiliza camera web, astfel incat sa stiti intotdeauna cine se uita.

Modul pasiv

Doriti sa utilizati un alt antivirus, dar totusi sa va bucurati de functiile Avast? Puneti-ne in modul pasiv: vom fi in continuare acolo cand aveti nevoie de noi.

Mod de joc

Puneti automat notificarile in asteptare pentru a beneficia la maximum de sesiunile de jocuri sau de orice alta experienta de ecran complet.

Curatirea browserului

Indepartati din browser diferitele bare cu instrumente nedorite, programele de autocompletare sau alte extensii care au fost instalate fara sa observati.

Contul Avast

Toate dispozitivele dvs. Avast protejate intr-un loc la indemana. Gestionati-va licentele, localizati dispozitivele mobile si ramaneti superorganizat intr-un mod usor.

S-ar putea să-ți placă

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.