Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Hygienium Protective Kit
CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei
Oferta va expira în
  • Produs virtual
Kaspersky Internet Security, 1 an, licenta electronica

Kaspersky Internet Security, 1 an, licenta electronica

Kaspersky Internet Security, 1 an, licenta electronica

Timp procesare : 1 - 24 ore

Utilizatori
În stoc
99,00 lei
Nicio taxa 1-3 zile

Primești 0.99 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
Hygienium Protective Kit

CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei

Vezi detaliile ofertei
 

Protecţie premium pentru PC, Mac şi telefoane sau tablete Android - licenta 1 an pentru 1, 3, 5 sau 10 dispozitive

Atunci când realizezi operaţiuni bancare, faci cumpărături sau socializezi online, internetul te expune la aceleaşi ameninţări, indiferent că îţi utilizezi computerul sau dispozitivul mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este soluţia cu licenţă unică prin care îţi poţi proteja identitatea digitală, datele financiare, informaţiile private şi copiii, indiferent că foloseşti un PC, un Mac, un telefon Android sau o tabletă Android. Protecţia tuturor dispozitivelor tale este uşor de combinat şi de adaptat.

Internetul te expune la aceleaşi pericole indiferent că utilizezi un computer sau un dispozitiv mobil. Kaspersky Internet Security – Multi-Device este soluţia cu licenţă unică prin care îţi poţi proteja identitatea digitală, datele financiare şi copiii, indiferent că foloseşti un PC, un Mac ori un telefon sau o tabletă Android. Fie că realizezi operaţiuni bancare, faci cumpărături, navighezi sau discuţi cu prietenii, internetul prezintă aceleaşi riscuri pentru securitate, indiferent că îţi foloseşti computerul, telefonul sau tableta. Deoarece infractorii cibernetici utilizează tehnici din ce în ce mai sofisticate pentru a-şi lansa atacurile, este mult prea uşor să cazi victimă viruşilor, furtului de identitate, ameninţărilor la adresa copiilor tăi sau furtului de bani sau detalii bancare. Cu Kaspersky Internet Security – Multi-Device, ai un singur produs cu o singură licenţă, cu care poţi proteja aproape orice combinaţie de PC-uri, computere Mac sau telefoane şi tablete Android.

Indiferent de dispozitivul folosit online, asigură-te că tu, banii tăi, informaţiile tale private şi copiii tăi vă aflaţi sub protecţia tehnologiilor de securitate premiate ale Kaspersky Lab. Poţi, de asemenea, descărca gratuit Kaspersky Safe Browser – pentru iOS şi Windows Phone – care va contribui la siguranţa ta atunci când navighezi pe internet de pe iPhone, iPad sau de pe un dispozitiv cu Windows Phone.

Windows® / macOS / Android™

Cerinte hardware si software

Pentru toate dispozitivele

- Este necesară o conexiune la internet pentru activarea produsului, actualizări şi pentru accesarea anumitor funcţii

- Tehnologia de protecţie pentru camere web rulează numai pe PC-uri şi computere MAC. Funcţia este disponibilă pentru o gamă de camere web compatibile. Pentru lista completă de dispozitive compatibile, vizitează: https://support.kaspersky.com/14108#block1 (pentru PC-uri) şi https://support.kaspersky.com/14248#block1 (pentru computere Mac)

Desktopuri şi laptopuri cu Windows®:

- 1500 MB de spaţiu liber pe unitatea hard

- Microsoft® Internet Explorer® 10 sau o versiune ulterioară

- Microsoft .NET Framework 4 sau o versiune ulterioară

- Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise

- Microsoft Windows 8 & 8.1/Pro/Enterprise/8.1 update2

- Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic & Premium/Professional/Ultimate – SP0 sau o versiune ulterioară

- Procesor: 1 GHz sau superior

- Memorie (RAM): 1 GB (32 biţi) sau 2 GB (64 biţi)

Tablete cu Windows (sistem cu procesor Intel®):

- Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise

- Microsoft Windows 8 & 8.1/Pro (64 biţi)

- Rezoluţie minimă ecran: 1024 x 600

Desktopuri şi laptopuri Mac

- 1220 MB de spaţiu liber pe unitatea hard

- Memorie (RAM): 2 GB

- macOS 10.12 - 10.13

Smartphone-uri şi tablete cu Android3

- Android™ 4.1 – 8.1

- Rezoluţie minimă ecran: 320 x 480

iPhone şi iPad4

- iOS® 9.0 sau o versiune ulterioară

Reţine că nu acceptăm versiuni beta sau previzualizări ale sistemelor de operare noi. Produsul acceptă doar versiuni finale, lansate oficial ale sistemelor de operare.

1. Dacă utilizezi Windows 10, este posibil să fie nevoie să descarci şi să instalezi toate pachetele de corecţii disponibile pentru software-ul de securitate Kaspersky Lab. Produsul nu este destinat funcţionării cu ediţiile Windows 10/S Mobile.

2. Este posibil ca unele caracteristici ale produsului să nu funcţioneze pe sistemele de operare pe 64 biţi. Vizitează https://support.kaspersky.com/13812, pentru mai multe detalii.

3. Funcţionalitatea Kaspersky Internet Security pentru Android poate fi limitată în prezent la anumite dispozitive. Vizitează http://support.kaspersky.com/10216, pentru mai multe detalii.

4. Numai Kaspersky Safe Browser este disponibil pentru această platformă.

S-ar putea să-ți placă

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.