Folosim cookie-uri pentru o experiență de utilizator mai bună și recomandăm să le accepți.

cancel
Hygienium Protective Kit
CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei
Oferta va expira în
  • Produs virtual
Webroot SecureAnyware AntiVirus, 1 an, licenta electronica

Webroot SecureAnyware AntiVirus, 1 an, licenta electronica

Webroot SecureAnyware AntiVirus, 1 an, licenta electronica

Timp procesare : 1 - 24 ore

Utilizatori
În stoc
125,00 lei
Nicio taxa 1-3 zile

Primești 1.25 lei în recompensă achiziționând acest produs. Recompensa poate fi folosită pentru plata următoarelor comenzi sau convertită în cod voucher.
Inchide
Hygienium Protective Kit

CADOU Hygienium Protective Kit pentru comenzile in valoare minima de 499 lei

Vezi detaliile ofertei
 

Webroot SecureAnyware AntiVirus
Beneficiezi de urmatoarele mecanisme de protectie:
 
Antivirus
Protectie avansata pentru diferite tipuri de atacuri si infectii
Protectie impotriva ransomware
Protectie real-timp anti-phishing si contra site-urilor cu continut daunator
Protectie avansata pentru tranzactii efectuate de pe computer
Firewall si monitor conexiuni retea
Scanari de o rapiditate fulgeratoare - pastreaza eficienta unui produs antivirus competitiv dar elimina intarzierile ce apar atat la pornirea sistemului cat si in timpul scanarii fata de un produs antivirus conventional
Protectie pentru dispozitive mobile (smartphone sau tableta) bazate pe Apple iOS 10+ sau Android 4.4+*
Protectie avansata pentru credentiale web (nume utilizator si parola)*

Livrarea se face in format Digital. Veti primi licenta ce trebuie activata pe websiteul oficial impreuna cu detaliile de activare si instalare. Licenta 1 an pentru cinci sisteme PC / Mac sau dispozitive mobil iPhone / iPad / Android: Protectie eficienta pentru PC, Mac sau dispozitive mobile, cu o viteza de scanare impresionanta, ce elimina inconvenientul cauzat de scanarile de durata. Uita de timpii de asteptare petrecuti la pornirea sistemului, pana cand antivirusul tau va termina scanarea initiala a sistemului. Cu Webroot, timpii initiali de scanare sunt de pana la 60 de ori mai redusi comparativ cu media testata a produselor competitive. Folosind un engine inovator, resursele ocupate de SecureAnywhere sunt de doar 15 MB, comparativ cu media de 516MB a competitorilor. Varianta Internet Security Plus aduce in plus fata de varianta Antivirus facilitati de protectie adaptate dispozitivelor mobile Apple iOS si Android, pastrand aceeasi eficienta ca pe computer in a mentine dispozitivul securizat si fara a afecta in mod semnificativ eficienta bateriei dispozitivelor mobile. Beneficiezi de urmatoarele mecanisme de protectie: Antivirus Protectie avansata pentru diferite tipuri de atacuri si infectii Protectie impotriva ransomware Protectie real-timp anti-phishing si contra site-urilor cu continut daunator Protectie avansata pentru tranzactii efectuate de pe computer Firewall si monitor conexiuni retea Scanari de o rapiditate fulgeratoare - pastreaza eficienta unui produs antivirus competitiv dar elimina intarzierile ce apar atat la pornirea sistemului cat si in timpul scanarii fata de un produs antivirus conventional Protectie pentru dispozitive mobile (smartphone sau tableta) bazate pe Apple iOS 10+ sau Android 4.4+* Protectie avansata pentru credentiale web (nume utilizator si parola)* Protectie furt identitate** Protectie utilizare webcam** Optimizare functionalitate sistem operare** Backup automat** Storage securizat 25GB in cloud** Important: acest produs este o licenta electronica si nu se livreaza pe mediu fizic. Se descarca produsul software de pe pagina producatorului si se aplica codul de licentiere furnizat prin email.

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
Produs adăugat la lista dorințelor
Produs adăugat pentru a compara.