• -720,00 lei
  • Licenta Microsoft - GPG Mobile
  • Licenta Microsoft - GPG Mobile
Vezi toate produsele deMicrosoft

Windows Server 2022 Standard - licenta digitala

check-mark-8982.png Fara data de expirare
check-mark-8982.png Multilanguage
check-mark-8982.png Activare online, netransferabila
check-mark-8982.png Activare pentru un dispozitiv
check-mark-8982.png Nu se poate transfera, reactiva sau atasa contului Microsoft
check-mark-8982.png Descarcarea de pe site-ul Microsoft
check-mark-8982.png Cod activare pe email
check-mark-8982.png Factura fiscala pe email
check-mark-8982.png Pret reseller Whatsapp 0755377497

WS2022st
35,46 lei
755,46 lei
Discount -720,00 lei
Cantitate
În stoc
Inchide

Metodă de descarcare    Site-ul oficial al producătorului (oferim ghid de Descarcare / Activare)
Windows Server 2022 este următoarea versiune din canalul de service pe termen lung (LTSC) pentru Windows Server. Aceasta introduce securitate multistrat avansată, capabilități hibride cu Azure și o platformă flexibilă de aplicații.

Ca parte a acestei versiuni, Windows Server primește capabilități secured-core pentru a securiza sistemele care ar rula sarcini de lucru pe Windows Server 2022. Serverul securizat-core se bazează pe tehnologii precum Windows Defender System Guard și Virtualization-based Security (VBS) pentru a minimiza riscul generat de vulnerabilitățile firmware și de malware avansat.

Noua versiune oferă, de asemenea, o conectivitate securizată prin introducerea mai multor capacități noi, cum ar fi conexiuni HTTPS criptate mai rapide și mai sigure și criptarea SMB AES 256 standard în industrie.

Windows Server 2022 îmbunătățește gestionarea serverelor hibride și dispune de un vizualizator de evenimente îmbunătățit și multe alte capacități noi în Windows Admin Center.

În plus, această versiune include îmbunătățiri pentru containerele Windows, cum ar fi dimensiunea mai mică a imaginii pentru o descărcare mai rapidă, implementarea simplificată a politicilor de rețea și instrumente de containerizare pentru aplicațiile .NET.

Această cheie poate activa UN dispozitiv Windows, doar o singură dată. După ce procesul de activare este finalizat, NU veți putea utiliza din nou aceeași cheie. Formatarea hard disk-ului va șterge efectiv cheia. NU puteți transfera licența pe alt calculator.